1200 m2 unieke kunstbeleving Exclusieve uitgever Al sinds 1979 specialist in kunst

Zoeken op trefwoord

Producttype:
Kunstenaar:
Onderwerp:
Originele techniek:
Materiaal:
Reproductie techniek:
Stijl/thema:
Land:
Stad:
Bekende locatie:
Prijs(€)
€  
-
€  
Beeldformaat:
Breedte:
-
Hoogte:
-
Passepartout formaat:
Breedte:
-
Hoogte:
-

Bovenliggende categorie: Originele kunst

Franco Costa

Franco Costa werd in 1934 geboren in Rome en is in maart 2015 overleden. De Italiaanse kunstenaar reisde de hele wereld over en deed op die manier veel inspiratie op voor zijn schilderkunst. Dat is terug te zien in de onderwerpen die hij afbeeldde, zoals landschappen, stranden, zeilboten en bloemen, en in zijn heldere kleurgebruik. Costa’s werk wordt gecategoriseerd onder de Arte Vita stijl, vanwege zijn levendige en directe manier van schilderen. Bij Catch vindt u originele schilderijen, genummerde en gesigneerde zeefdrukken en giclées van Costa. Lees meer over Franco Costa in zijn biografie.

Bij Catch kunt u ook originele kunst vinden van zowel gerenommeerde namen zoals Herman Brood, Corneille, Hans Innemée en Peter Kitchell, als werk van aanstormende kunstenaars, maar bijvoorbeeld ook originele oude gravures. Naast een (web)winkel, zijn wij ook al sinds begin jaren 1980 een kunstgalerie. Of u nu een voorliefde heeft voor olieverf, fotografie of grafiek, met o.a. zeefdrukken en litho's: we hebben een breed aanbod voor veel smaken en budgetten. Uiteraard vindt u hier ook een ruim aanbod aan originele kunst met stadsgezichten van o.a. Utrecht en Amsterdam.


Sorteren op:


Copyright 2014 - 2020 Catch Projecten B.V. KvK nummer: 30114273 B.T.W. nummer: NL.8124.16.272.B01 Bankrekeningnummer (IBAN): NL87 FVLB 0699 9515 18 BIC: FVLBNL22 Bekijk de Sitemap