1200 m2 unieke kunstbeleving Exclusieve uitgever Al sinds 1979 specialist in kunst

Beste bezoeker,

Sinds kort hebben wij een nieuwe website. Op dit moment zijn we druk bezig om de website zo compleet mogelijk te maken. Vandaar dat ons gehele assortiment nog niet volledig beschikbaar is op deze website. Voor ons volledige assortiment nodigen we u graag uit om langs te komen in de winkel op de Domstraat 11 in Utrecht. Bent u op zoek naar iets specifieks? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag. 

Naar de nieuwe website  

Uitgeverij

Kalender 2015 Utrecht van ToenCatch Projecten is al jarenlang een uitgeverij. Zo is Catch een unieke samenwerking aangegaan met kunstenares Carla Rodenberg, waardoor we de exclusieve uitgever en distributeur waren van de giclée van het portret van toenmalig H.M. Koningin Beatrix. Dit portret hebben we over de hele wereld verspreid en hangt in consulaten, gemeentehuizen en rechtbanken.

Ook is uitgeverij Catch bekend van de jaarlijkse kalender Utrecht van Toen, een begrip in Utrecht en omstreken met schitterende platen van oud Utrecht. De kalender is een exclusieve uitgave van Muldershuis in samenwerking met Catch Projecten, tiende jaargang en distributie exclusief via ons te verkrijgen in onze winkel aan de Domstraat én bij de betere kantoorvakhandels, boekhandels en VVV's.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2014 - 2022 Catch Projecten B.V. KvK nummer: 30114273 B.T.W. nummer: NL.8124.16.272.B01 Bankrekeningnummer (IBAN): NL87 FVLB 0699 9515 18 BIC: FVLBNL22 Bekijk de Sitemap