1200 m2 unieke kunstbeleving Exclusieve uitgever Al sinds 1979 specialist in kunst

Projectinrichting

Catch Projecten verzorgt, zoals de naam al zegt, ook projecten in nauwe samenspraak met u. Hierbij kunt u denken aan de inrichting van uw woonhuis, een bedrijfspand of instelling met kunst, prenten of posters en inlijstingen. Of in samenspraak met de kunstenaars op maat gemaakte relatiegeschenken. Uiteraard indien gewenst compleet met rails en ophangsystemen die wij voor u monteren.

Projecten?

Wat verstaan wij onder projecten die we voor u kunnen doen? Een paar van de vele mogelijkheden: de inrichting van een woon- en/of slaapkamer of trapgat van een woonhuis met originele kunst. Alle directie- en vergaderruimtes voorzien van inlijstingen met aangekochte dan wel gehuurde kunst of kwalitatief hoogstaande reproducties. 100 relatiegeschenken voor een universiteit als unieke promotiegeschenken. Het inlijsten van 10 foto's voor een evenement of expositie. Op maat gemaakte en gepersonaliseerde originele kunstwerken, zoals een oplage van 150 door de kunstenaar genummerde en gesigneerde giclées (kunstdrukken) als relatiegeschenk voor uw bedrijf. Kalenders voorzien van het logo van uw bedrijf.  

Historie

Sinds 1979 hebben we meer dan 2100 projecten gerealiseerd in Nederland, maar ook in België, Duitsland (o.a. de Regus-kantoren), Frankrijk en Engeland (o.a. diverse Regus-kantoren) en de Verenigde Staten. We werken samen met  o.a. particulieren, musea, diverse (overheids)instellingen, banken en verzekeraars, scholen, hogescholen en universiteiten, hotels, kantoren, grotere en kleinere ziekenhuizen, vergadercentra, trainings- en cursusruimtes, sportcentra en vakantieparken.

Voorbeelden van instellingen en bedrijven waarvan Catch Projecten de projectinrichting met kunst heeft gedaan zijn vele ziekenhuizen zoals het UMC, WKZ, LUMC, UMCG, Ikazia en Erasmus en diverse TBS-klinieken. Ook verzorgen we b.v. vaak last-minute inlijstingen voor tentoonstellingen voor diverse musea in Utrecht. Catch is ook de vaste leverancier van inlijstingen van sportfoto's en sporttenues voor enkele grote sportmerken, clubs uit het betaald voetbal en Olympische sportorganisaties.

Werkwijze

Bij Catch geloven we in een persoonlijke aanpak en maatwerk. Of het nu enkele posters betreft of een complete inrichting met door ons gemonteerde ophangsystemen, we kijken altijd naar wat het best bij u en uw organisatie past. Zowel qua stijl als qua budget en streven naar het maximaal haalbare wat betreft kwaliteit en actief meedenken met uw wensen.

Onze aanpak is:

  • Een kennismaking en bespreken van uw wensen, de mogelijkheden en begroting.
  • Bij een wederzijdse 'klik' een vervolgafspraak met het liefste een bezichtiging van de locatie.
  • Catch Projecten doet een voorstel en indien gewenst ook een 'proefplaatsing' van werk.
  • De uiteindelijke levering zoals samen afgesproken.

In veel gevallen ontstaat er gelukkig een goede relatie van vele jaren, zoals wij nu al ruim 35 jaar met vaste klanten en contactpersonen samenwerken. Die in andere functies en bij nieuwe werkgevers weer de samenwerking met ons opzoeken. We hopen dat u ook tevreden zult zijn over de samenwerking.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden, we denken graag creatief met u mee.
Kom langs, maak een afspraak of neem contact met ons op. We voorzien u graag vrijblijvend van advies.

Copyright 2014 - 2020 Catch Projecten B.V. KvK nummer: 30114273 B.T.W. nummer: NL.8124.16.272.B01 Bankrekeningnummer (IBAN): NL87 FVLB 0699 9515 18 BIC: FVLBNL22 Bekijk de Sitemap