1200 m2 unieke kunstbeleving Exclusieve uitgever Al sinds 1979 specialist in kunst

Zoeken op trefwoord

Categorieën

Producttype:
Kunstenaar:
Onderwerp:
Originele techniek:
Materiaal:
Reproductie techniek:
Stijl/thema:
Land:
Stad:
Bekende locatie:
Prijs(€)
€  
-
€  
Beeldformaat:
Breedte:
-
Hoogte:
-
Passepartout formaat:
Breedte:
-
Hoogte:
-

Webshop

Beste bezoeker,

Sinds kort hebben wij een nieuwe website. Op dit moment zijn we druk bezig om de website zo compleet mogelijk te maken. Vandaar dat ons gehele assortiment nog niet volledig beschikbaar is op deze website. Voor ons volledige assortiment nodigen we u graag uit om langs te komen in de winkel op de Domstraat 11 in Utrecht. Bent u op zoek naar iets specifieks? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag.

Naar de nieuwe website

Kaarten
Ansichtkaarten, wens en gelegenheid, oude...

Utrecht
Kunst, stadsplattegronden, posters,...

Afstudeercadeaus
Stadsgezichten van studentensteden tot...

Posters
Filmposters, vintage, kunst, zwart-wit,...

Originele kunst
Olieverf, aquarellen, zeefdrukken, litho's,...

De Belevingswerelden
Denkbeeldige carthografie: Het Bijbelse...

Staatsieportretten
Staatsiefoto's, portretten van het...

In de webshop van Catch vindt u duizenden producten, van originele werken van bekende kunstenaars en vintage film- en kunstposters, wenskaarten of kunst van Utrecht tot leuke afstudeercadeaus, wandkaarten van De Belevingswerelden, oude gravures en stadsplattegronden. Voor elke budget en smaak hebben we passende kunst, reproducties en cadeaus. Blader eens rond!

U kunt hierboven op een van de (thematische) categorieën klikken of om rond te bladeren in ons aanbod. In de kolom aan de linkerkant kunt vindt u dezelfde categorieën. Tevens kunt u hier gerichter zoeken door middel van filters op bijvoorbeeld het soort product, kunstenaar of stad en gewenste prijs of afmetingen. Met het zoekveld linksboven kunt u ook op trefwoord(en) zoeken.


Sorteren op:


Copyright 2014 - 2022 Catch Projecten B.V. KvK nummer: 30114273 B.T.W. nummer: NL.8124.16.272.B01 Bankrekeningnummer (IBAN): NL87 FVLB 0699 9515 18 BIC: FVLBNL22 Bekijk de Sitemap