1200 m2 unieke kunstbeleving Exclusieve uitgever Al sinds 1979 specialist in kunst

Over Catch Projecten

Catch Projecten aan de DomstraatCatch Projecten is een wereld van beelden. Zowel modern als nostalgisch. Altijd is er wat nieuws te zien. Kaarten, zeefdrukken, giclées, posters, schilderijen, oude gravures en staatsieportretten: er is meer dan genoeg te bekijken en meer dan genoeg om verliefd op te worden.

Historie

Catch Projecten is een dynamisch familiebedrijf dat altijd in beweging is en nooit stil staat. Catch werd in mei 1979 opgericht door de familie Van den Brink, die startte met een marktkraampje buiten het hoofdpostkantoor van Utrecht op de Neude. Sinds 1982 zijn wij gevestigd hartje Utrecht, onder de Dom; aan de Domstraat 5-19. Catch Projecten is al ruim 35 jaar een begrip in Utrecht en ver daaromheen.

Of u nu op zoek bent naar een oude zwart-wit kaart van de Vismarkt van 1920, een Nijntje-poster, graag een originele Herman Brood aan uw muur wilt, uw complete bedrijf of instelling wil laten inrichten met kunst of prenten: u kunt bij ons terecht. Ook voor een last-minute cadeautjes, promotie- en afstudeercadeaus. Wij vinden het gewoonweg erg leuk als we u hebben kunnen helpen bij uw keuzes en de deur uit gaat met iets waar u elke dag tegenaan zult kijken en steeds weer blij van wordt.

Winkel en galerie 

Op de Domstraat is een grote kunstgalerie en winkel van 1200 m2, waar behalve 1000 originele kunstwerken ook zo'n 25.000 posters en 6000 verschillende wens- en postkaarten worden verkocht.  In onze collectie posters vindt u, naast hedendaagse posters, ook originele (vintage) filmposters en vintage zwart-wit en cult posters. Catch was dan ook de eerste kaarten- en posterwinkel in Europa.

Projecten

Catch Projecten verzorgt ook de inrichting van uw woonhuis of bedrijfspanden en instellingen met kunst en ingelijste prenten; projectinrichting van kantoren, scholen, ziekenhuizen e.d. We hebben meer dan 2000 projecten gerealiseerd in Nederland, maar ook in omliggende landen zoals België, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Maar u kunt ook denken aan - eventueel in samenspraak met de kunstenaars - op maat gemaakte relatiegeschenken.

Copyright 2014 - 2024 Catch Projecten B.V. KvK nummer: 30114273 B.T.W. nummer: NL.8124.16.272.B01 Bankrekeningnummer (IBAN): NL61 RABO 0118 3741 68 BIC: RABONL2U Bekijk de Sitemap